Köp Barbord Online

Det är ingen dum idé att handa barbordet online då du får tillgång till ett mycket större urval av modeller och till mycket lägre priser än vad många lokala butiker med samma varor kan konkurrera med.

En annan fördel är att du ofta får hemleveransen gratis när du beställer online och slipper åka iväg och ta hand om den biten själv vilket i vissa fall kanske även innebär att man måste hyra släp.

Butiker

Det finns en hel del butiker att välja mellan om du vill få tillgång till ett stort urval av barbord och barstolar. Följande butiker är några vi rekommenderar och som vi tycker har ett bra utbud med allt ifrån billiga till dyrare och lyxigare barbord.

Furniturebox har gjort sig kända med sitt enorma utbud av möbler till bra kampanjpriser. Här hittar du en mängd barbord och även flera barbord till bra priser.

Till Barbord Till Barstolar
Hos Confident Living hittar du ett fantastiskt stort utbud av av barbord och barstolar. Här hittar du flera olika modeller och även en hel del unika designmöbler.

Till Barbord Till Barstolar
Trendrum är en annan svensk butik som har ett bra utbud på möbler. Här hittar du flera riktigt billiga barbord och barstolar. Men här finns även lite dyrare och lyxigare produkter.

Till Barbord Till Barstolar

Billiga barbord online

Om du vill ha ett billigt barbord ska du absolut spana in butikerna ovan. Att handla på Internet gör att du får tillgång till så många fler modeller och möjligheter än vad du annars skulle få.

Ett billigt barbord ligger ofta i prisklassen 500-800 kr och här finns det ett flertal modeller att välja mellan. Tänk dock på att det sällan följer med barstolar och detta är av flera anledningar. Dels ska du kunna välja design och komfort efter eget tycke och smak men antalet stolar man vill ha varierar kraftigt där två, tre eller fyra stolar är de vanligaste alternativen.

De billigaste barstolarna kostar ungefär lika mycket som barbordet men det kan vara värt att satsa på en riktigt skön barstol med lite ryggstöd om du tänkt äta mat vid bordet. Att få den avlastningen kan vara väldigt skönt.

De billigaste barstolarna är ofta enklare pallar och kan fungera okej i vissa sammanhang medan lite bättre och mer prisvärda barstolar ligger i prisklassen 600-900 kr.

Man kan alltså säga att du kan få ett billigt set med barbord och två sköna barstolar för runt 1800 – 2000 kronor.