Inspiration på barbord och barstolar

Letar du efter inspiration på barbord och barstolar så har du kommit rätt. Här kommer vi att lägga in bilder och skriva om olika produkter och lösningar för att kunna ge dig inspiration.

Vitt barbord inspiration

Palace – Barbord i vit högblank

Palace är ett barbord i vit högblank som imponerar med en tydlig och enkel design. Barbordet har mått på 120×80 cm vilket är stort nog för att två personer ska kunna äta vid bordet om så skulle önskas. Barbordet är hela 110 cm högt vilket gör det lämpligt att så väl sitta och stå vid.

Stolarna ingår inte utan säljs separat men här kan man se hur två svarta stolar på ett snygg sätt bryter av det vita på bordet. Välj passande stol efter egen smak och tycke.

Finns hos Furniturebox

barbord vitt med 4 stolar

Angello – Rektangulärt barbord i vit högglans

Detta barbord är ett exempel på ett riktigt snyggt barbord som är ganska litet och fungerar i de flesta rum. Det passar lika bra i köket som det skulle göra i en del av vardagsrummet.

Det rektangulära måttet på 120×60 cm gör att du kan äta två personer vid bordet genom att sitta lite diagonalt mot varandra eller bredvid varandra.

Barbordet är enkelt att torka av tack vare sin blanka yta. På bilden syns även hur man kan kombinera olika färger på stolarna på ett snyggt sätt. Något som du kan experimentera med om du vågar.

Detta barbord är 105 cm högt vilket ligger i stil med vad de flesta normala barbord med fast höjd har.

Finns hos Furniturebox

barvagn med barbord och stolar

Maestro – En mobil bar med barbord

En designprodukt från Kircodan där du får en hel bar och barbord i ett. Baren är tillverkad i det exklusiva trämaterialet teak kombinerat med rostfritt stål. Baren fälls enkelt ihop och är smidig att flytta dit man önskar och perfekt för stora bjudningar och fester. Det fungerar även perfekt att köra fram den i trädgården under sommarfesterna.

Baren är 112 cm hög och du kan inreda den med diverse vinflaskor, öl och avec. Även en mängd olika glas får plats här och andra tillbehör som du kan tänkas behöva för servering.

Detta är en riktig lyxprodukt och en egen barvagn är det knappast alla som har råd med. Denna hittar du dock hos Confident Living om du skulle vilja köpa en.